Motormännens vägatlas bäst i test!

0

I senaste numret av Vi Bilägare (2/2015) testar tidningen kartböcker. Och Motormännens vägatlas blir bäst i test!

Ska du ut och bila i Europa och funderar på om du ska använda dig av en kartbok eller en GPS? Jag personligen vill använda mig av båda metoderna. Kartboken ger en överlägsen översikt och är ett utmärkt verktyg när du planerar din resa. GPS:en ger dig på ett enkelt sätt vägbeskrivning i främmande städer och tar dig förhoppningsvis hela vägen fram till slutmålet.

När tidningen Vi Bilägare testar ett antal vägatlaser så hamnar Motormännens vägatlas högst upp på pallen. Det är bland annat det praktiska omslaget i plast i kombination med möjligheten att ladda ner kartorna till en smartphone eller en läsplatta som enligt tidningen ger vår kartbok första platsen. Vi tycker också det är extra kul att Vi Bilägare även uppskattar att den är full med annan viktig information som kan vara bra på resan. Testet finns endast i papperstidningen men tidningen Vi Bilägare finns i en affär nära dig.

Funderar du på att köpa vår europaatlas eller vår motsvarande för Sverige så kan du göra det i vår shop Gör det, utrusta dig med en testvinnare!

 

”I Motormännens Europaatlas har du med andra ord en trogen följeslagare i ur och skur, när de hårt trafikerade vägarna och de slingriga avstickarna ska tillryggaläggas.”   Vi Bilägare 2/2015

 

Share.

About Author

Trafiksäkerhetsansvarig