Om bloggen

Välkommen till Bilistbloggen!

large_9981209023

Vi tror att du är intresserad av ämnen som trafiksäkerhet, mobilitet och trafikpolitik. Vi blandar upp det med lite teknik och lite tips för dig som har tillgång till en bil. Förhoppningsvis ska bloggen ge dig kunskaper, nya infallsvinklar och matnyttiga tips och trix för att du ska få ut så mycket som möjligt av bilen. I receptet ingår också ett och annat blogginlägg med glimten i ögat.

Här bloggar anställda på Motormännens kontor i Stockholm. Vi kommer då och då också ha gästbloggare. Skribenterna är avsändare och ansvarar själva för sina inlägg, åsikter och reflektioner. Bloggen följer våra etiska riktlinjer och vi kommer inte att bryta mot svensk lag, använda ett grovt språk, kränka andra, göra personangrepp eller publicera innehåll som är rasistisk. Inlägg och kommentarer med sådant innehåll tas bort.

Du vet väl att du kan prenumerera på Bilistbloggen? Använd formuläret i längst ner på sidorna för att starta en prenumeration.

 

Om Motormännen

Motormännen är Sveriges största konsumentorganisation för bilister. Vi har ca 115.000 medlemmar. Vi arbetar med opinionsbildning för bättre och säkrare vägar, bilar och förare. Som medlem är du med och stöder vårt arbete och får samtidigt en rad förmåner, erbjudanden och fri personlig rådgivning inom juridik, bilteknik och resor. Läs mer på www.motormannen.se

 

 

Kontaktperson


Carl Zeidlitz

Carl är ansvarig för frågor om trafiksäkerhet på Motormännen.