Välkomna till Bilistbloggen!

0

Gillar du bilen? Intresserad av trafikpolitik? Vill du veta vad Sveriges bilister tycker? Då är jag övertygad om att du kommer uppskatta Motormännens nya blogg.

På Bilistbloggen tar vi bilisternas parti. Vi – och många med oss – förstår att bilen är viktig för att kunna klara av sin vardag på ett vettigt sätt. Bilen behövs helt enkelt.

Här kommer vi analysera och kommentera politiska beslut. Vi kommer lyfta säker och hållbar bilism. Vi kommer fördjupa och förtydliga vad vi tycker på ett helt annat sätt än vad microbloggen Twitter klarar av med sin begränsning.

Du kommer också få tips på hur du tar hand om din bil på olika sätt och vad du ska tänka på när du köper eller säljer en bil. Givetvis kommer du kunna diskutera innehållet i bloggen med oss. Dialogen är viktig för oss och vår utveckling.

Men vi ska också försöka ge dig lite inspiration på tex vackra vägar i Sverige och intressanta resmål att bila till. Även här ser vi fram mot dina tips och tankar.

För att du inte ska missa några intressanta inlägg kan du prenumerera på vår blogg. Fyll i din e-postadress på sidan längst ner så kommer du inte missa något.

Har ni synpunkter och funderingar kring bloggen. Tveka inte att höra av er till mig.

Återigen välkomna till Sveriges bilisters blogg – Bilistbloggen!

 

Share.

About Author

Trafiksäkerhetsansvarig